Få inspiration til din spirituelle og personlige udvikling ♡ Ingen spam, kun kærlighed

Beam me up Scotty!
I 2020 bliver alt godt

Jeg har det lidt sjovt med det her “New year – New me” nytårshalløj.
Altså konceptet med, at når vi rammer et nyt år d.1 januar, bliver alt godt og helt anderledes.

“2019 var bare sådan et sløjt år for mig, men ’20 blir fantastisk!”
Øhm ok….var det ikke også det vi sagde til os selv i ‘18, ‘17 og sikkert også årene før det?

Og nu hvor det oven i købet er et nyt årti vi træder ind i, er det som om, at presset er liiidt større på, at nu skal det eddermame være…

Personligt har mit 2019 været udemærket, selvom der har været udfordringer.
Præcis ligesom der også har været udfordringer alle andre år, bare i en anden indpakning.

Udfordringer, op og nedture er en del af livet.
Og livet er alt det der sker lige nu og lige her, uanset om vi er i det ene eller det andet år.

Jeg er all in på at tage ansvar for at man opgraderer sit liv til et der passer til man er nu.

Derfor bliver vi nødt til at deale med udfordringerne undervejs i stedet for at håbe på at alt bliver godt ved årsskiftet.
Livsomstændighederne kan kun ændre sig, hvis vi også tager ansvar og handler efter at opnå ændringen alle andre dage i året også.

Ellers står vi altså samme sted næste nytårsaften:
“‘20 var bare så skuffende et år, men ‘21! ‘21 bliver et godt år, NU skal det være!

 

Læs også gerne Nye begyndelser

 

2 kommentarer til indlægget


 • Jeg er SÅ enig. Årsskiftet, ‘på mandag’, ‘i morgen’, osv. har jeg i mange år heller ikke forstået hvorfor skulle være ‘eneste’ sådan rigtige starttidspunkt, og desuden starter et nyt år hvert eneste øjeblik. Man er ikke tvunget til at følge kalenderårsskiftet. Tid er relativ, og den skifter konstant. Ændr NU – med det samme – også den lille bitte mindset-ændring, eller kyl dette eller hint ud i skraldespanden, hvis der er noget, som har brug for at blive justeret.
  Jeg fik lige før kalenderårsskiftet 18/19 konstateret PTSD, efter at jeg i 1½ år havde haft en idé om, at noget var helt galt – samt have banket i bordet hos lægen adskillige gange. Jeg fik ret. Da beskeden kom blev jeg super ked af det, for ubehandlet over tid var det mere eller mindre en permanent situation at stå i, men mellem tårerne besluttede jeg mig for, at det for mig skulle blive løgn. Jeg ville have mit liv tilbage, og PTSD var ikke permanent for mig.
  Jeg gik i gang med at søge på nettet efter redskaber jeg selv kunne starte med, indtil jeg fik fundet en psykolog med ekspertise på området, som også havde tid. Jeg ventede ikke 12 dage til årsskiftet.
  I august 2019 blev jeg erklæret helt og aldeles fri for PTSD og symptomerne samt med traumet forløst. 🙂
  Og hvor vil jeg så hen med denne længere historie? Gå i gang nu – præcis som du siger.
  Det eneste jeg skifter ved kalenderårsskiftet er kalender… Alt andet justeres løbende, og jeg har ikke noget ‘i morgen gør jeg det’, ‘på mandag’, ‘den 1. i næste måned’…. Det er NU.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *