Få inspiration til din spirituelle og personlige udvikling ♡ Ingen spam, kun kærlighed

Beam me up Scotty!

Spirituel og personlig udvikling – Onlinekurser

Jeg er kæmpe fan af de mange fordele der er ved onlinekurser i spirituel og personlig udvikling.
Dels giver det en skøn frihed, at du kan dykke ned i materialet lige præcis når det passer dig bedst, og så er det også mega fedt, at jeg kan jeg undervise dig, uanset hvor du befinder dig i verden.

Jeg tilbyder følgende onlinekurser til spirituel og personlig udvikling

 • Rebekkah Ramona’s guide til at komme godt igennem en spirituel opvågnen
  Med E-bog, lydfil og meditation hjælper jeg dig, der står i en spirituel opvågnen til at komme igennem processen på aller bedste og kærlige måde for dig.
  Guidepakken er din lige så snart dit køb er gået igennem, og du får det hele til download, så du altid kan tage det frem, når du har behov for det.
 • Rebekkah Ramona’s guide til at slippe frygt og bekymringer
  Med en E-bog, lydfil, meditation og affirmations pdf’er til at printe ud, hjælper jeg dig til at håndtere din frygt og dine bekymringer, så du kan slippe dem med kærlighed.
  Guidepakken er din lige så snart dit køb er gået igennem, og du får det hele til download, så du altid kan tage det frem, når du har behov for det.
 • 21 dages Happycamp
  Få din daglige dosis inspiration til hvordan du får et dejligere, sjovere og nemmere liv.
  Men vær opmærksom på, at der er bivirkninger som gør at du bliver gladere end gennemsnittet og samtidig mere magnetisk og tiltrækker alle de fantastiske ting der pludselig kan finde dig, nu hvor du stråler som et fyrtårn.

Flere onlinekurser til din spirituelle og personlige udvikling er på vej